Coaching

Coaching

Traject
Het doel of de doelen die we tijdens het intakegesprek stellen zijn leidend voor het traject dat we uitzetten. Het kan gaan om je werk, je relatie(s) of je persoonlijke leven. We bepalen samen waaraan we gaan werken en waar we naartoe gaan werken.

Mogelijkheden en methodieken
Als coach maak ik gebruik van uiteenlopende methoden en methodieken om je daarbij te helpen.
De gesprekken die we hebben zijn leidend, maar kunnen worden aangevuld met ademcoaching, systemisch werk, enneagram, massage, het gebruik van klanken.
En de nodige hoeveelheid: lucht, humor, ruimte en stilte.

‘And that’s gonna be my beautiful day’
Een van mijn inspiratiebronnen is het liedje ‘It’s a beautiful day’ van Joshua Radin.

In de schijnbaar eenvoudige tekst van dit liedje ligt veel besloten van waar ik in coachingstrajecten met je naar op zoek kan gaan. Een paar voorbeelden:

‘Gonna wash the dust off my soul’
We zoeken naar de waarheid in jouw eigen ziel. Dat wil zeggen dat het antwoord besloten ligt in jou zelf. Soms ligt er op jouw ware kern van alles, ‘stof’, die je er eerst vanaf zult moeten ‘wassen’ voor je je ziel weer kunt zien.

‘The waves will wash the grey away’
Figuurlijk wordt je vaak door het leven overspoeld. Mee bewegen met de golven doet je groeien, geeft ruimte en geeft helderheid.
Soms kunnen de golven ook zo groot en hoog zijn dat je er boven moet gaan hangen: ‘Gonna climb that hill behind my house, see what this place is albout’
De situatie overzien en van daaruit keuzen kunnen maken.

‘Learning to fly’
Langzaam kun je leren om weer te vliegen, om de vrijheid in jezelf te ontdekken. Door ruimte te creëren voor jezelf, voel je je vrij om te leven en vrij te bewegen.

‘And that’s gonna be my beautiful day’
Uiteindelijk maak je die mooie dag, dat goede leven zelf. Jij bent zelf degene die daaraan bezieling geeft. Of het nu gaat om je werk, je relatie(s) of je persoonlijke leven.