Wie ben ik?

Wie ben ik?

Mijn naam is Evelien Kouwer (1961), ik ben geboren in Nijmegen. Ik ben opgegroeid in Friesland en op de Veluwe. Later ook nog bij de zee en duinen gewoond. Altijd verbonden met de natuur. Nu woon en werk ik in Harderwijk.

Van landbouwschool naar opleiding tot ziekenverzorgende naar de Sociaal pedagogische hulpverlening, management in de zorg, ademcoachopleiding, bezielingscoachopleiding en hartcoherentie-/ biofeedback. Al het geleerde heeft mij doen ontwikkelen in wie ik ben als persoon en als coach, warm, betrokken en recht door zee.

Verbinding
Ik heb jarenlang in de zorgsector gewerkt, de laatste 15 jaar als leidinggevende. Om goede zorg te kunnen verlenen lag mijn focus op het maken van verbinding tussen cliƫnten, ouders en medewerkers. Daarbij had ik een passie voor het coachen van medewerkers: samen met hen zicht krijgen op hun eigen kwaliteiten en van daaruit zoeken naar mogelijkheden om verder te groeien.

Hart en ziel
Sinds april 2018 heb ik de stap gezet om als zelfstandig coach verder te gaan.
Met hart en ziel, vanuit mijn drijfveren en passie, wil ik mensen laten ontdekken hoeveel mogelijkheden ze in zichzelf kunnen vinden. Om zichzelf te ontplooien en te bevrijden van dat wat in de weg zit, om zo het beste uit zichzelf te halen. Met hun eigen kracht, speelsheid, creativiteit en levenslust. Vanuit hun eigen innerlijke rust.

Eigenschappen
Observeren en analyseren zijn belangrijk. Ik kijk en luister aandachtig. Alles mag er zijn. Laten we vooral eerlijk zijn.
We gaan de diepte in en onderzoeken alle gevoelens, maar daarbij blijf ik graag nuchter en pragmatisch. We praten en luisteren, maar gaan ook praktisch handelen. Alles vanuit warmte en veiligheid, jij bepaalt wat goed is voor je.

Inspiratiebronnen
De natuur, wandelen en frisse gezonde lucht.
Diverse wijsheden uit de Keltische, christelijke en boeddhistische spiritualiteit.